Recente Projecten


Informatie over onze projecten.
Lees meer »

Hollander Zweeloo voor vier jaar sponsor van ZBC 5

Hollander Schilderwerken & Drogisterij heeft zich voor vier jaar als sponsor aan ZBC 5 verbonden. Vrijdagavond zette Bernd Hollander tijdens de jaarvergadering van ZBC zijn handtekening onder de langjarige sponsorovereenkomst. Het bedrijf uit Aalden spreekt daarmee waardering uit voor de prestaties van het succesvolle team van coach Wout Hilbrands.

Hollander Schilderwerken is een begrip in Aalden-Zweeloo. Het bedrijf is opgericht in 1937 en was aanvankelijk gevestigd aan de Kruisstraat in Zweeloo. Sinds 1976 heeft Hollander aan de Aelderstraat 19/A in Aalden een nieuw onderkomen gevonden. Het is gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk, nieuwbouw en glasservice.

Ook voor de doe-het-zelver beschikt Hollander over een uitgebreid assortiment. In de fraaie winkel aan de Aelderstraat heeft het onder meer de volgende merken op voorraad: Wijzonol, Flexa, Histor, Sigma, Sikkens, Herfst en Helder.

In de winkel vindt u verder een ruime sortering in drogisterij, huishoudelijke artikelen, speelgoed en diverse streekproducten. Ook kunt u een pasfoto laten maken en digtale foto’s afdrukken.