Recente Projecten


Informatie over onze projecten.
Lees meer »

Glasservice

Een van onze werkzaamheden is het repareren, vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin van het woord. Hierbij geldt ook weer; voornamelijk particulier werk, hoewel wij regelmatig voor grotere opdrachtgevers werken.

Naast onze reparatie-service zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden, glas-in-lood en nog vele andere soorten. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen met de recente prijzen.

Als glaszetbedrijf kunnen wij u een compleet pakket diensten leveren. Of het nu het traditionele floatglas (enkel glas) betreft of de diverse soorten isolerende beglazing wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

Ter verhoging van uw leefcomfort leveren wij diverse soorten isolerende beglazing: normaal isoglas, maar ook HR+ en HR++ glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement. Soms is het niet mogelijk om isolerend glas te plaatsen. Dan is de mogelijkheid van voorzetramen vaak een goede oplossing om toch de koude buiten te houden.

Voor oudere panden, waarvan u het aanzien zoveel mogelijk intact wilt laten, is het mogelijk om oude kozijnen met vaste ramen geschikt te maken voor isolerende beglazing zonder dat dit het visuele aspect aantast. Wij kunnen dit ter plekke voor u bekijken en u een oplossing bieden.

Meer weten? Bel (0591) 37 12 45 of neem contact op via het contactformulier